خواص آلبالو و ارزش غذایی آن ✍️ زمان مصرف 🥇 راهنما ۰ تا ۱۰۰

خواص آلبالو

برچسب‌ها : خواص آلبالو

آلبالو میوه‌ای سرخ رنگ شبیه به گیلاس ولی کوچک تر و ترش و شیرین است. میوه آلبالو لذیذ، مطبوع و نام دیگرش آلی بالی است.

درخت آلبالو در مناطق مختلف ایران می روید و از میوه تازه و خشک آن استفاده می‌کنند و یا شربت و مربا استفاده می کنند. قند موجود در آلبالو برای بیماران مبتلا به مرض قند (دیابت) مضر نیست و جذب آن آسان است. یکی از بهترین خواص آلبالو است.

خواص درمانی آلبالو

بهترین آلبالو برای خوردن، آلبالوی تازه است که رنگ قرمز و کاملا قرمز و درخشان دارد و آلبالوی نارس کاملا دیر هضم است و کار روده ها را مختل می کند.
آلبالو هرچقد تیره رنگ است و دارای لکه‌های قهوه ای است، کهنه شده و رو به فساد گذاشته است.
گاهی میوه فروشان برای اینکه آلبالو را خوش منظره سازند، به آن آب می زنند. این کار آلبالو را را زود خراب می‌کند و آن را برای فاسد شدن آماده می کند.

قسمت‌هایی از درخت آلبالو که در تغذیه و درمان مورد استفاده قرار می گیرد، عبارتند از:

  1. میوه آلبالو
  2. دم میوه آلبالو
  3. مغز هسته میوه البالو

۱۳ مورد از خواص آلبالو و ارزش غدایی آلبالو

خاصیت آلبالو

  • مسکن تشنگی است و شربت آلبالو برای رفع عطش بسیار مناسب است.
  • آلبالو ترش قابض خوبی است و برای درمان اسهال مفید می باشد.
  • کاهش دهنده فشار خون و غلظت خون است.
  • ضد مواد صفراوی و سنگ کلیه است. یکی از بهترین خواص آلبالو
  • برای رفع حالت تهوع مناسب است.
  • باعث افزایش اشتها می شود، بنابراین برای افراد لاغر و کم اشتها سودمند است.
  • ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ چهره موثر و مفید است.
  • مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و افرادی که چربی زیادی در شکم دارند، سودمند است.
  • مصرف آلبالو برای افرادی که خارش پوستی دارند، موثر است.
  • آلبالو خواص گیلاس را دارد و مصرف آن باعث آرامش اعصاب می شود،
    ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.
  • برای سوء هاضمه بسیار مفید است.
  • مصرف چند روز متوالی شربت یا مربا آلبالو برای نارسایی های کبد مفید است.
    شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده موثر است.
  • برای تقویت قدرت باروری مردان مفید است.

میوه آلبالو برای بیماران قلبی و روماتیسمی فوق العاده مفید است و زیبایی و طراوت خانم ها را تضمین می کند.

ارزش غذایی آلبالو زیاد نیست و ۱۰۰ گرم آلبالو فقط ۷۰۰ کالری دارد. آلبالو دارای ویتامین های A، B و C می باشد.

املاح معدنی آلبالو عبارت است از: آهن، کلسیم، فسفر، کربن، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگز، کوبالت.

آلبالویی برای خوردن خوب است که رسیده و تازه باشد. علامت رسیدگی آن رنگ آن است که کاملا قرمز و درخشان باشد.

از آلبالویی که رنگ آن کاملا قرمز نشده است و دارای گوشتی سفت است کاملا خودداری کنید زیرا مصرف آن سو هاضم میاورد و کار روده ها را مختل می کند.

آلبالو را چه وقت و چگونه مصرف کنیم؟

زمان خوردن آلبالو

وقتی آلبالو خوردید روی آن آب نخورید. به طور کلی خوردن آب روی میوه ها آن ها را باد دار کرده و این برای دستگاه هاضمه خطرناک است.
در فاصله غذاهای اصلی می توانید آن را بخورید زیرا زود هضم می شود.

یک مرتبه زیاد آلبالو نخورید بلکه به میزان کم بخورید. در هنگتم خوردن هم خوب آن را بجویید.

آلبالو برای چه اشخاصی خوب نیست؟

 

خواص آلبالو برای چه کسانی بد است

در کسانی که ورم روده دارند چون آلبالو ترش سلولز دارد دیر هضم می شود. کسانی که معده یا روده هایشان ضعیف است،
می توانند آلبالو را به صورت کمپوت یا مربا مصرف نمایند.

البته در این موارد آلبالو چون پخته می شود، قسمتی از مواد حیاطی خصوصا ویتامین های خود را از دست می دهد ولی به آسانی هضم می شود.

کسانی که دیابت دارند، می توانند به حد اعتدال آلبالو بخورند زیرا قند آلبالو از نوعی است که بیماران دیابتی می توانند جذب کنند.

اشخاصی که چاق هستند نباید آلبالو را به عنوان دسر یا غذای اضافی علاوه بر غذاهای مخصوص رژیم خود مصرف نمایند ولی به عنوان یک غذای اصلی می توان آۀبالو مصرف کرد.
زیرا آۀبالو دارای کالری کمی است.

چه کسانی باید آلبالو بخورند؟ یا خواص آلبالو برای چه کسانی است ؟

خواص آلبالو برای چه کسانی است

 

  • کسانی که بیماری کلیه دارند، اشخاصی که رماتیسم دارند اگر آلبالو بخورند از بروز نقرس در آن ها جلوگیری خواهد شد.
  • کسانی که بیماری قلبی دارند چون آلبالو ادرار آور است، پتاسیم آن از باقی ماندن نمک در عروق جلوگیری می کند و
    به صورت ادرار آن را خارج می کند و در نتیجه به قلب کمک می کند.
  • خانم هایی که می خواهند دارای رنگ درخشانی شوند و زیبایی چهره آن ها مورد توجه قرار گیرد برای صاف شدن خون خود باید آلبالو بخورند.

مصارف دیگر آلبالو

دیگر خواص آلبالو

  1. جوشاندن دم آلبالو بیش از اندازه ادرار آور است و کسانی
    که به اختلال کلیه یا مثانه مبتلا هستند باید آن را مصرف نمایند.
  2. برای تهیه این جوشانده باید ۳۰ گرم دم آلبالو را که خشک کرده‌اید
    در یک لیتر آب ۱۰ دقیقه بجوشانید و بعد آن را مصرف نمایید.
  3. در طب جدید هم جوشاندن دم آلبالو در مواردی که بخواهند خروج ادرار را زیاد کنند، مصرف می شود.
  4. مغز هسته آلبالو را میکوبند و از آن روغن مایعی می گیرند که قرنهاست با موفقیت روماتیسم را شفا می بخشد.
  5. هسته آلبالو تلخ مزه است و حاوی ماده سمی است.
    بنابراین باید از مصرف آن اجتناب کرد و یا دقت کرد که هنگام آبمیوه گیری وارد آبمیوه نشود.

احتیاط

آلبالو برای افراد سرد مزاج مفید نیست مگر آنکه آن را همراه خوراکی‌های گرم و خشک
مانند ادویه جات و زعفران مصرف نمایید. یکی از معایب خواص آلبالو است.

صفحه اینستاگرام الان میوه 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید مورد حذف شده. لغو
  • هیچ محصولی در سبدخرید نیست.